Missie

Stichting Grip op je Leven stelt zich ten doel de levenskwaliteit van normaal tot hoogbegaafde kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met orthopedagogische en psychische problematiek te verbeteren.

Grip richt zich op mensen met autisme, angststoornissen, ADHD, ADD en depressies.

Visie

Grip wil deelnemers helpen weer grip te krijgen op het eigen leven. Om dit doel te bereiken, biedt Grip verschillende activiteiten en (vervolg)trajecten aan. Bij deze activiteiten staan de volgende kernwoorden centraal: Contact, Natuur, Dieren en Beweging. De medewerkers van Stichting Grip op je Leven bieden vanuit een persoonlijke betrokkenheid een warme, veilige plek voor de deelnemers en steun voor de mantelzorgers. Door middel van de activiteiten wordt gewerkt aan vooraf opgestelde doelen van de deelnemers. “Deelnemers” omdat het vertrekpunt gelijkwaardigheid is en er in de aanpak wordt gefocust op de mogelijkheden en de eigen kracht.