Red De Beestenboel

Er zijn kinderen die zorg nodig hebben om te kunnen leren. De Beestenboel, de educatieve stal van Stichting Grip op je Leven op het terrein van de Dr. A. Verschoorschool, is een plek waar zorg wordt verleend aan kinderen van de Dr. A. Verschoorschool om hen te helpen beter te kunnen leren. Dit project ligt op het snijvlak van onderwijs en zorg, en valt daarmee buiten de subsidieregelingen. De Beestenboel heeft dan ook dringend financiële hulp nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Op dit moment werken Grip en de Verschoorschool samen om meer bekendheid te krijgen voor deze stal en om financiële middelen te krijgen om het zo mooie werk te kunnen voorzetten.

Er is een speciale rekening opengesteld voor mensen die financiële steun willen geven:
ABC4
Ibannr: NL78 TRIO 0254 7161 72
Onder vermelding van: beestenboel

Ook andere vormen van steun zijn meer dan welkom! Heeft u ideeën om De Beestenboel meer bekendheid te geven, of kunt u praktische hulp bieden? Laat het weten via info@stichtinggripopjeleven.nl.